Deportees och Syket på P3 Guld

Guld!

January 24, 2012 8:39 am Published by Leave your thoughts

Det blev guldjubel i Deporteesgänget på lördagens P3 Guld-gala. I konkurrens med bland andra Rebecca och Fiona och In Flames lyckades de knipa priset för Årets Grupp, ett pris som uteslutande röstats fram av P3:s lyssnare. Killarna var tacksamma och överraskade efter galan: “Vi hade nästan räknat med att vi inte skulle vinna, så det var otroligt roligt, speciellt när det är svenska folket som röstat.”
Förutom Deportees vann även Umeåkollegorna i Syket pris för Årets Pop. Nu kommer priset hamna i bandets replokal i Umeå tillsammans med P3-guldet för 2009 års bästa popalbum. Om ett par veckor kommer nästa jubelchans då bandet är nominerat i fyra kategorier på årets Grammisgala!

Categorised in:

This post was written by deportees

Leave a Reply