deportees-test-2

Recension i Sonic

October 17, 2011 1:21 pm Published by Leave your thoughts

Läs recensionen där Niklas Elmér ger Islands & Shores toppbetyg och pekar ut Deportees som det unika popbandet med ena foten i det “politiskt och religöst utopiska” och den andra i “det musikaliskt mångbottnade och fingertoppskänsliga”. Vi får också veta om Peder Stenbergs egna känslor och förhoppningar inför nya skivan, “På varje stereo och i varje sammanhang jag har spelat upp skivan har jag känt ett sådant lugn och självförtroende. Inget tittande efter om folk nickar med huvudet eller stampar med foten, ingen iver att fråga folk vad de tyckte, inget namndroppande eller förklaringar, bara förväntan och pepp”. Läs hela recensionen här »

Foto: Elin Berge

Categorised in:

This post was written by stina

Leave a Reply